Den 19: d’Arone

Tak už je konec května! Ani se nechce věřit, že nám to tak rychle utíká.

Ráno jsme se šli projít s Natahu na pláž, byli jsme tam sami, počasí není „koupací“, tak akorát na courání po okolí. Moře je v pohybu, na pláži jsou velké vlny, Natahu se jich již nebojí, „klidně“ si lítá po přehu sem a tam a láká nás do své házecí hry, ale dnes nechceme, aby se namočila, kdoví, jak dlouho by pak usychala.

V celém kempu je s námi ještě asi 10 dalších posádek, vesměs Němci, asi dvě švýcarská auta a dva osamělí motorkáři se stany.

Kvůli konci měsíce jsme museli oba trochu úřadovat, vyřídit maily a povinnosti v Čechách, k obědu nám šéfkuchařka nachystala luxusní řízečky s bramborovou kaší a jako zákusek ještě luxusnější palačinky se šlehačkou. Také jsme se již chtě nechtě museli podívat na trajekty, z ostrova odjedeme koncem příštího týdne.

Odpoledne trocha úklidu, opalování, čtení. Vozíme s sebou krabici společenských her, na tomto výletě jsme „znovuobjevili“ hru „Mlýny“, Janička si rychle osvojila techniku a celkem na jistotu mě poráží. (Já ale zase hraju lépe badmington, takže vyrovnáno 🙂 ).

Zůstaneme pravděpodobně i zítra a potom chceme uzavřít naší cestu severozápadem – St-Florent a nakonec ještě sever – Cap Corse.

[ratings]