Den 6 : Arinella Bianca

Dle včerejšího verdiktu jsme se dnes ráno sbalili, provedli check-out, doplnili vodu atd. a přesunuli se do asi 1km vzdáleného super extra five stars camping Arinella Bianca.

Tušil jsem, že to bude rušný a komerční kemp a toto tušení bylo beze zbytku naplněno. Takový kemp se dá celkem snadno poznat již na recepci: První otázka „A vy opravdu nemáte rezervaci?“ a potom pozvednuté obočí recepční, když před ní položím slevovou ACSI kartu (jejíž akceptací se chlubí na webu).

Podala mi proškrtanou mapu kempu (škrtnuté pozice = rezervace) ať se jdeme nejdřív projít vybrat místo a pak ať přijdeme znova s číslem pozice. Zkráceně, po lehčích peripetiích jsme si vybrali celkem pěkné místo (pán co tam jezdil se sekačkou nám jej ještě speciálně posekal na nižší porost – a pak tam jezdil asi půl hodiny okolo a gestikuloval, že chce něco k pití ..) a po vybalení jsme se šli projít na pláž (dali jsme si pizzu) a pak hurá do wellness centra (pro majitele ACSI karty za příplatek 5E). Je fakt, že bazénky a vířivky, ostrůvky, palmy, umělý trávník atd. předčilo naše očekávání a užili jsme si je dosyta.

Večer jsme zašli do baru na pláži ještě jednou, protože zde mají od 18.00 do 19.00 Internet zdarma. Dali jsme si kolu, sledovali tanečníky – nacvičovali zde Salzu – celý víkend měli jako „Salza Weekend“, takže hudba hrála dlouho do noci a taneční mistři učili do zemdlení zájemce z kempu tento tanec.

Zaktualizovali jsme iOS a appky na všech našich hračičkách (jak našemu el. vybavení říká Janička).

Ani jsme se nemuseli dlouho radit, že druhý den ráno jedeme za dalšími zážitky někam jinam.