Černá Hora – den 14

Sluníčko nás probudilo a provázelo celým dnem – na obloze jen pár mráčků, mírný vánek a krásné teplo, sláva!

Protože je po sezóně, market v kempu je zavřený, našla Janička na mapě nejbližší městské obchody a protože jsme potřebovali nakoupit nějakou balenou vodu, vyrazili jsme k nim na kolech – asi 2km. Jenže jinak to vypadá na mapě a jinak ve skutečnosti – museli jsme sjet z kopečka, na kterém je situován kemp až dolů k nábřeží a pak opět do protisvahu na druhý kopec, kde na samém vršku obchod byl (až druhý, první byl také zavřený).

Nakoupili jsme vody, pečivo a další potraviny, v jednom regálu jsem objevil „Ajvar“ – hned po příjezdu zpět jsme ochutnali a zejména Janičce moc zachutnal – asi si vezmeme ještě cestou nějaké větší balení domů 🙂

Šli jsme s Natahu na procházku kolem kempu – vede zde pěkná lesní cesta na pobřeží mezi borovicemi a objevili hned tři moc pěkné pláže – písčité, s průzračnou vodou a hlavně bez lidí – opravdu je to zde Oáza klidu.

Odpoledne jsme nechali Natahu v autě (pustili jsme jí klimatizaci na 22C s aktivním čištěním vzduchu, aby jí bylo příjemně) a šli se vyvalit na malou soukromou pláž kousek za vrátky od kempu. Byla to idylka, dokonce jsme si na chvilku zdřímli, přečetli něco z knížek, opalovali se a koukali na plachetnice, které závodili směrem ke Kornátům.

[ratings]